Senaste inläggen

Av sarakarolina - 18 juli 2008 09:50

Mamma och pappa kom på så här i sista minuten att de skulle åka till sthlm över helgen. Så jag fick ett hus och en hund (snart två) att ta hand om. Så det blev upp tidigt imorse för att rasta Simba, sedan hänga tvätt och dammsuga. Snart ska jag åka på jobbet, sista dagen på jobbet :) Inte för att jag direkt är ledig resten av sommaren, utan dessa två veckor jag jobbat i Njurunda har varit en semester från mitt vanliga jobb. Men redan imorgon ska jag tillbaka dit för att jobba resten av alla dagar i juli och halva augusti. Eller ja jag har ju typ fyra lediga dagar som ska spenderas väl kan jag lova. 

Imorgon är det tårtkalas i min lägenhet som gäller, ja på kvällskvisten eftersom jag jobbar hela dagen. Och då ska jag äntligen få träffa min hårt arbetande vän som varit borta flera dagar i huvudstaden. Men nu är hon åter igen, skönt det.


Och nu har stjälaandrassakerligan kommit till mitt hem, eller ja till skönsmon. I natt tog de viktors moppe, man blir ju irriterad alltså. Antingen jobbar man och köper grejer själv eller så lever man fattigt. Varför ta andras grejer liksom. Och det värsta är ju att de flesta som tar gör det endast för att sabotera eftersom det är ju svårt att köra runt på en moppe som är registrerad stulen. Så idag stör jag mig inte på telia och sonyericson utan idag stör jag mig på alla tjuvar. 

Av sarakarolina - 16 juli 2008 20:21

Bestämde mig för ett tag sedan att byta till telia mobil max 25 (eller vad det heter). Det kostade bara 49kr/mån och jag tyckte det verkade mycket bra. Eller ja det tycker jag ju fortfarande det är. För 129kr/mån fick man dessutom en ny mobil och eftersom min gamla mobil hade tre år på nacken så beslutade jag mig för att ta mobilen också. Nu har jag haft mobilen i två veckor och den har redan börjat stänga av sig själv, ta bort alla bilder och musik från telefonen och sedan lägger den tillbaka allt lite senare. Och idag började den vägra skicka sms också. Alla sms lägger sig direkt i utkorgen. Så jag beslutade mig för att göra ett besök hos telia butiken idag. Tjejen i kassan sa direkt att vi måste skicka in den. Det skulle ta minst 10 arbetsdagar innan jag fick tillbaka den och inte skulle det erbjudas någon tillfällig telefon. Där snackar vi service, suck. Tur som jag hade så var inte alla papper med så hon kunde inte skicka in den. Sur och lätt irriterad gick jag därifrån och började trycka på mobilen, sedan slog jag av och på ett tiotal gånger därefter började jag radera sms och slå av och på igen. Helt plötsligt började telefonen att fungera igen och nu kan jag skicka sms igen. Men jag vet fortfarande inte vad som var felet och om det kommer komma tillbaka.

Jag stör mig mest på att servicen är inte direkt bra på telia butikerna och dessutom verkar de skicka in allting, när jag haft problem med sms tidigare ja då har de startat datorn och formaterat om telefonen. Men nu för tiden verkar det som att allt ska skickas iväg. Dessutom stör jag mig på att sonyericsons telefoner går sönder hela tiden, är det inte knappsatsen, så är det joysticken och annars är det ljudet eller något annat. Tacka vet jag nokia 3310, det var en riktig höjdare utan några problem.  

Av sarakarolina - 15 juli 2008 19:21

...okej inte mamma som i gravid 9 månader, föda barnet och sedan bli mamma. Utan jag har blivit världsförälder, något som alla borde bli. Visst, bor man ensam i en lägenhet, har flertal räkninar, jobbar deltid och studerar kan det vara svårt att lägga undan 100 kr varje månad, men jag tror på att man kan bara man vill. Jag vill och jag kan.


Hur många gånger har du inte suttit där i soffan och klagat över världen vi lever i, hur orättvis världen är och hur bra vi i Sverige ändå har det. Världen blir inte bättre av att vi sitter där i soffan och tänker tanken på en bättre värld utan vi måste göra något. Även ett litet bidrag är viktigt i det stora. Gör som jag och bli världsförälder på http://www.unicef.se/varldsforalder


Av sarakarolina - 15 juli 2008 14:57

Kubikenborg är en stadsdel sydost om Sundsvalls centrum, mellan Södra Stadsberget och Sundsvallsfjärden. I väster gränsar stadsdelen till Skönsmon, i öster till obebyggd skogsmark.

Enstaka hus från äldre tider finns kvar i stadsdelen, men den dominerande bebyggelsen är flerfamiljshus (låghus) och mindre villor från 1950-talet och framåt. I stadsdelens östra kant ligger aluminiumsmältverket Kubal. Här ligger även Skönsmons kyrka. Under åren 1910-49 fanns spårvägsförbindelse mellan Kubikenborg och centrala Sundsvall.

I stadsdelen finns många större sportanläggningar placerade. Här finns bland annat ett antal fotbollsplaner, en baseboll och en softbollplan, en amerikansk fotbollsplan och ett av 70-talets få kvarvarande kvartersbad.Skönsmon är en stadsdel sydost om Sundsvalls centrum, mellan Södra Stadsberget och Sundsvallsfjärden. I öster gränsar stadsdelen till Kubikenborg, i väster till Östermalm (vilken ibland brukar räknas till Skönsmon, som då istället gränsar till Södermalm).

Enstaka hus från äldre tider finns kvar i stadsdelen, men den dominerande bebyggelsen är flerfamiljshus (låghus) och mindre villor från 1950-talet och framåt. Visuellt domineras stadsbilden av stadsdelens enda 12-våningshus.Och vart bor lilla jag, det är dagens fråga. 


Av sarakarolina - 14 juli 2008 18:54

Och det är en så jäkla skön känsla så skön att jag bara måste skriva det. Jag är inte kär i dig längre och kommer inte bli det igen heller :) Jag har verkligen kommit över dig denna gång. Aldrig mer du och jag.

Och det bästa, jag känner mig öppen för förslag igen.Even though I really love you
I'm gonna smile 'cause I deserve to (yes, I do)
It'll all get better in time
Av sarakarolina - 14 juli 2008 14:39

Händer inte så mycket på jobbet. Har haft några kunder. Slutar om två timmar så vi har börjat nedräkningen, vilket känns bra. Annars fördriver vi dagarna med att prata, ja inte bara skit utan om livets viktiga ting. Carro har just nu killproblem, vilket jag anser är helt överskattat. Tur att man lever ett lätt singelliv utan minsta problem :D

Av sarakarolina - 14 juli 2008 11:57

Jag och Carro kom fram till att detta är rena semestern, några få gäster varje dag och lite dricks. Förra veckan fick vi hela 86 kr i dricks. Jag menar extra pengar för att sitta vid datorn mår man inte direkt dåligt av.

Förutom att göra ingenting funderar vi på om vi ska besöka Skönsmon idag. Ja Oskar jag bor på SKÖNSMON! Det står det på mina papper faktiskt. Jag har ju trots allt ansvar för både blommor, post och dammråttor. Och dagens höjdpunkt är ju ändå att kolla postlådan.

Och så saknar jag min garderob. Verkligen mitt favoritrum i lägenheten. Jag menar vem gillar inte att sitta i garderoben och kolla på sina kläder? Nä precis, sedan kanske inte alla har samma tur att kunna sitta i sin garderob som jag har :) 

  

Av sarakarolina - 13 juli 2008 21:32

Hjärnspöken, åh dessa hjärnspöken. Läste i en tidning för ett tag sedan att det ENDAST är hjärnspöken och egentligen är det inte personen i sig utan det är själva grejen man är ute efter. Jäkla journalister i att luras och anta saker. Och vad skulle jag göra utan min Melissa dessa kvällar. Okej om Håkan skulle ringa och fråga chans på mig så skulle nog kvällen bli snäppet roligare. 


 

Och där sitter Sara, söta lilla rara underbara, oskuldsfulla Sara
hon spar sig till en man som kan älska som bara kärlek kan


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se