Senaste inläggen

Av sarakarolina - 29 maj 2008 22:53

Jag har glömt att skriva om min nya STORA kärlek. Underbart! Vilken känsla, den är tillbaka och jag njuter. 


Strimmor, jag kan ha förlorat min heder.  Jag kan ha förlorat allt. Men när solen går upp är vi långt härifrån, så jag håller huvudet kallt. Du och jag har ingenting och vi kan inte knäcka varandra. Vi måste inte hålla tankarna klara. 


Strimmor, hur många gånger ska våren kunna drabba dig om igen. Och ljuga de vackra historierna om den stora kärleken.

Av sarakarolina - 29 maj 2008 20:40

Dagarna går fort nu för tiden. Solbrännan börjar sakta försvinna känns det som. Inge mer skolarbete och jag har fått de flesta av mina betyg, skönt. Funderar på en ny utlandsresa inom kort, mycket frestande. Köpt mig en ny dator idag, trevligt värre. Massa jobb i sommar, vilket jag inte direkt planerat in så jag ska försöka bli av med några pass så jag blir ledig. Blivit erbjuden ett nytt jobb, köra lastbil. Känns inte direkt som ett jobb för mig, men det skulle ju ändå vara ganska roligt haha.

Mösspåtagning inklusive festande. Känner mig trött. Men jag ska bli vän med min nya dator denna kväll så jag får nog hålla mig vaken en liten stund till. Imorgon blir det åter fest, så på lördag tänker jag agera död i sängen. Det är i alla fall min plan.

Av sarakarolina - 25 maj 2008 03:16

Ja då var man hemma igen. 5 grader visade den svenska temperaturen på när vi klev av flyget, brr för några som har haft över omkring 40 grader i en vecka nu.

Om jag ska sammanfatta resan litegranna, vilket är det enda jag orkar just nu (är väskvakt medan carro sover) så har det var roligt, mysigt och VARMT. Näst intill för varmt, vi har smörjt oss med högt solskydd, men ändå var man helt stekt efter fyra timmar i solen så vi kunde inte sola så mycket som vi ville göra, tråkigt nog. Färg har vi fått i alla fall, men som sagt inte lika mycket färg som vi ville ha. Jag har inte flagnat ännu, eller jo på ena örat en liten fläck på en halv centimeter haha.

Maten då? Jo den var okej, inte mer. Besviken på den turkiska kebaben. Inte lika god som i Sverige. Självklart har vi ätit på donken ;) och även burgerking för första gången i mitt liv, men ingen höjdare direkt.
Turkiet var i alla fall ett väldigt fint land men inget bra land för två unga svenska tjejer. Efter andra dagen var jag så otrevlig som jag nog aldrig varit i hela mitt liv, världens största bitch. Men att ha turkar efter sig HELA tiden tog på krafterna och att säga: No thank you. Dessutom accepterar inte turkiska killar ett nej utan följer istället med en, något som på en annan ort känns aningen läskigt.

Jag blev förälskade i en turkisk kille faktiskt, han i receptionen på vårt hotell. Han var så söt och lyste alltid upp i ansiktet när han såg oss, var inte alls som alla andra turkar och dessutom såg han inte direkt turkisk ut heller :) Dessutom hade vi en golden hund som såg ut som simba på hotellet så jag kände mig ganska hemma haha.

Resan ner gick bra förutom att när jag öppnade väskan på hotellrummet hade en schampoflaska spruckit, ingen aning om hur men schampo var det i alla fall i väskan. Och imorse när jag skulle packa tappade jag ett rött nagellack som jag köpt till mamma i golvet så det sprack och jag la påsen i sängen för att kolla vad som gått sönder så det slutade med att hela lakanet och undermadrassen var röd. Stackars städtanterna som måste ha märkt det där sedan haha.

Alkoholen där nere då? Den var svindyr och drinkarna smakade alldeles för mycket sprit. Dessutom bjöd killarna där nere på både det ena och det andra, men självklart ingenting jag och Carro tog till munnen.


Ja det där var alltså litegranna om min resa, lite shopping har det blivit av anledning till de jobbiga turkarna i stånden. Så jag får nog tröstshoppa om några timmar i stockholm. Nu ska jag uppsöka en toalett och sedan väcka Carro :D En liten kort sammanfattning av resan i alla fall, kanske kommer en längre inom kort.


Jag är i alla fall hemma igen :D

Av sarakarolina - 16 maj 2008 15:21

Packat färdigt (nästan). Känner mig ganska färdig för att bege mig till ett nytt land. Lite små saker kvar som jag får fixa senare ikväll.

Nu väntar tidig middag, sedan ska jag in till stan igen för att möta upp Emil, gå på dansshow och sedan får vi se vad vi hittar på. Måste nog hem ganska tidigt med tanke på att jag åker imorgon bitti.


Ja egentligen ville jag bara säga hej då, till alla er jag kommer sakna och även till alla er jag inte kommer sakna. Njut av tiden då jag är borta och till dig Linnea jag lovar jag ska INTE sola överuvudtaget så jag kommer hem vit igen eller så ser jag till att bränna mig rejält. HEJ DÅ.!!!/))%%!/)(

Av sarakarolina - 15 maj 2008 17:51

Håller på att packa, tar en liten paus. Svårt att välja kläder alltså.  Just nu är jag i det stadiumet då alla kläder ligga på sängen. Dags att välja vilka som ska få följa med och vilka som ska få stanna hemma.

Jag har i alla fall en strategi,att packa så lite som möjligt. Att packa gamla saker som jag kan slänga där nere för att sedan kunna fylla väskan med massa nytt haha. Billigt och nödvändigt eller något liknande ;)

Vilket fall som helst lär jag väl ändå glömma något i slutändan, men då får jag väl springa i sthlm på lördagen och shoppa det då haha.

Av sarakarolina - 15 maj 2008 14:57

En kort skoldag följt av en shoppingtur med syster. Sedan hem och komplettera rapporten (igen)(igen)(igen)(igen)(igen). Japp femte gången jag kompletterar den, så nu jäklar får det vara nog. Han sa i alla fall att om jag bara la till en sakt till så blir det högsta betyg, får se om han håller det.

Annars har jag en grej kvar på webbdesignen. Sedan är den kursen färdig också. Resten av kvällen består av packa, springa fram och tillbaka till Carro för att se vad hon lägger i sin resväska. Ja ungefär sådär ser dagen ut för mig.

Resten av familjen for just iväg på urnnedsättning. Jag kände att jag inte orkade med den biten, känslomässigt. Jag har tagit mitt farväl och har resten i mitt hjärta.


Så nu blir det att rycka upp sig, packa väskan och göra färdigt webbdesignen. Kanske ringa Lina för en promenad, har jag varit med henne varje dag denna vecka. Trevligt men ovanligt :) de senaste tre åren när vi gått på olika skolor har vi inte hunnit med varandra på samma sätt som förr, men nu är det precis som på gamla dar. Ja jag får ju inte glömma Henkeponken heller. Han brukar ju också vara med på ett hörn eller två.Av sarakarolina - 14 maj 2008 15:38

Jag har en vän, en speciell vän. En vän som ger med sig alldeles för rätt och som inte står upp för sina åsikter. På skolan är denna person ofta ganska frågvis, rädd att göra fel och jag är ofta ganska dum med henne eftersom hon gör mig galen på sina miljoner frågor.

Men tro nu inte att jag tycker illa om denna person för det gör jag absolut inte. När den här vännen är hemma och inte i skolmiljön där hon upplever mycket stress, är denna vän helt underbar. Det finns nog ingen som är så snäll, osjälvisk och ger så mycket utan att begära någonting tillbaka.

Och denna vän har jag känt sedan jag var fem, sex år även fast vi kanske inte direkt tillhört samma vänskapskrets förrän för tre år sedan. Så denna dag, trots att det regnar, tillägnar vi henne. Du vet vem du är ;)

Av sarakarolina - 14 maj 2008 08:59

Satt och funderade på om jag ska göra en fjärde tatuering, kom på exakt vad jag vill ha. Känns dock jobbigt att börja rita upp den, fast ändå roligare än att jag har en likadan som någon annan.

Iaf så sa jag idén till Lina och tro det eller ej, hon blev INTE sur eller besviken. Hon lät ganska glad och hon som icke gillar tatueringar (i alla fall inte många tatuteringar). Man kan ju undra vad som hänt, ska nog övertala henne att göra en tatuering också : )Dessutom fick jag ett gulligt sms av min pappa tidigt imorse. Gulligt! 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se