Senaste inläggen

Av sarakarolina - 13 maj 2008 20:36

Idag blev det stan med Stina en stund efter skolan, köpte ännu en julklapp ( till den lilla grabaten), generöst av mig. Därefter blev det birsta med mamma och Nina där jag införskaffade mig ett par nya skor, som enligt Nina var de mest tjejiga jag någonsin ägt. Dessutom köpte jag 8 svarta assietter och tuggummi. En studenpresent till Lina (den roliga presenten) har jag hunnit med också, fast iofs köpte jag den inte idag, men jag fick betala den idag :)


Inte så mycket mer att säga om dagen. Förutom att jag börjar förstå grekiskan och det börjar sakta gå framåt och då menar jag sakta. Dessutom har Linnea namnsdag idag, bör ju uppmärksammas lika mycket som att hennes tal idag var väldigt bra skulle till och med vilja påstå skita bra. Så då vet ni det.

Har en hemlis på gång också, spännande :) ska på möte inom kort och sedan får vi se vad det resulterar i, förhoppningsvis precis det jag vill och behöver.

Av sarakarolina - 13 maj 2008 10:26

Har webbdesign, det är rena grekiskan. Förstår ingenting, inte för att jag orkar förstå heller. Less på skolan nu, speciellt webbdesign och historia. Det mesta är fasen grekiska nu för tiden.

Av sarakarolina - 12 maj 2008 12:22

Barn blir allt mer smarta. Igår fick jag en önskelista till jul av en pojke som inte är född ännu. Och hans ord är min lag, så det var inte så mycket annat att göra än att köpa dessa saker. Så två julklappar har alltså inhandlas och jag brukar vara ute i god tid, men så här tidigt har jag nog aldrig varit ute.

Men nu vaknade ju mitt present-shopping-beroende så nu är jag sugen på att köpa fler paket, presenter, klappar. Kanske på torsdag, när jag ska på stan med Nina. 

Av sarakarolina - 10 maj 2008 16:52

Var på filmvisningen idag på filmen om Nathalie och förlåtelse. Jag vet exakt vad jag gjorde för fyra år sedan, 8 månader och en dag sedan. Jag vet exakt hur jag kände mig och dagarna som följde. Trots att en tid förlöpt kan jag fortfarande inte ta in alla hemskheter. När man på filmen fick höra åklagaren, vänner, föräldrar, präst berätta i detalj hur allt inträffade så gick det inte att hindra tårarna borta. De rann längst kinderna under hela filmen. Alla såna saker som man försökt förtränga. Hur allt gick till, alla hemskheter. Det kändes som att allt började om på nytt igen.

Och trots att filmen handlar om förlåtelse så kan jag inte förlåta. Jag kan heller inte förstå varför man ska förlåta något sådant? Trots att jag inte lyckas göra det, så tycker jag det är starkt av Nathalies föräldrar att göra det. Även om jag inte kan förstå.


Som sagt det har varit en jobbig dag, innan jag gick och kollade på den här filmen satt jag framför tv:n och kollade på Englas begravning, den var fin och annorlunda. Sista låten som Fredrik Svahn och hans fru (som jag nu inte kommer på namnet på) sjöng, låten från Lejonkungen. Den var så fin.


Nu ska jag grilla med min kära familj plus Lina (som iofs tillhör familjen), sedan blir det bio med henne och Nina. Sedan möjligen att jag byter säng för natten, men jag har inte bestämt mig ännu. 

Av sarakarolina - 8 maj 2008 15:16

Har varit på min gamla skola idag och träffat gamla lärare. Pratat lite om min och Stinas bok inför en 5:e klass. För övrigt var det en helt fantastisk klass måste jag säga som verkligen var duktig för sin ålder. Dessutom var vi och hälsade på en 6:e klass också på samma gång, där det fanns två killar som kom fram och sa:

- Hej, är ni singel?

Varav jag svarade:

- Nej

Sedan gick killarna dystern tillbaka och satt sig igenom vid sitt bord och sa något i stil med: Åhh.

Sedan kommer läraren och säger:

- Vadå, tänkte ni fråga chans killar?

Och killarna svarade:

- Ja men det gick ju inte

Haha söta killar, men aningen unga kanske (?)

Sedan åker vi tillbaka till staden och när vi kliver av bussen och är på väg till skolan igen, ropar en gubbe på oss och säger:

- Tjejer kom hit jag bjuder på glass jag. Ni går väl på gymnasiet ni va? Kom hit så äter vi glass.

Vi tackade vänligt nej och skyndade oss upp på skolan. Där jag träffar en lärare som säger:
- Åh har du permanentat håret Sara?

Varav jag svarar:

- Nej det är en trippeltång.

Och till svar från läraren får jag:

- Aha, du var verkligen skit snygg alltså.


Så hur ska man sammanfatta min dag? Det enda positiva är ju att det finns några som tycker om mig i alla fall, även fast åldern inte kanske var den bästa haha.


Dessutom har jag känt en väldigt underbar sak idag. Det regnade lite granna när jag gick hem från bussen och gissa vad jag kände. Jo doften av sommaren, den som alltid kommer fram när det regnar på sommarhalvåret. Underbart! Detta innebär ju att sommaren verkligen ligger runt hörnet och väntar.


Av sarakarolina - 7 maj 2008 21:28

Hemma, mycket skönt (trots det otroligt sega internet vi har, som jag hört via rykten. Men man kan överleva trots segt internet, kolla på mig). Var förbi grannarna och visade att jag är tillbaka, haha. De blev lika glada som alltid och jag var lika snäll som alltid. Det bara haglade ut snälla komplimanger, eller inte ;) vi har en sån underbar relation ;)

En lång dag på staden blev det tidigare denna dag, har växlat in pengar nu iaf. Hon i kassan var snäll och berättade allt vi skulle passa oss för, det var mest killar haha. Så nu är allt färdigt inför resan, fick tågbiljetterna till hemresan idag på posten också satt. Solkräm och after sun lotion inhandlades idag också och nagellack. Bestämde träff med en knepig kvinna också, men nu är det över och fixat. 

Nu har jag lagt in tvätt i garderoben, röjt lite på rummet och äntligen gjort färdigt min komplettering på rapporten. Passade på att lägga till lite extra, så nu hoppas jag han kommer bli nöjd, läraren alltså.

Imorgon har jag och Stina en dejt med vår gamla lärare (fast hon vet inte att vi kommer just imorgon) som vi hade 4-6 och lite i 9:an. Ska bli spännande och superskoj eftersom det är en favvis :)

Annars har det inte hänt så mycket mer idag, var ju snäll och städade innan jag lämnade huset. Glömde äta frukost och lunch, så det blev en klä-på-sig-och-äta-nudlar-fem-minuter-innan-bussen-gick grej vid halv ett. Det var stressigt och tråkigt att nudlarna varken hann avnjutas eller ätas upp. Dålig tidsplanering helt enkelt.

Och nu orkar jag inte blogga mer för det var också tråkigt. Nä nu ska jag sova, för jag är duktig och går och lägger mig i tid :) oftast i alla fall haha. 


God natt Sundsvall (och resten av bloggvärlden)Av sarakarolina - 7 maj 2008 10:45

En ny dag. Ska ta och klä på mig nu sitter i soffan i kläder som inte är mina haha. Försöker fixa till det som ska kompletteras på rapporten, går sådär. Sedan har jag ju religionsläxa, hemsidan i webbdesign som ska in och dessutom den stora läxan i webbdesign som är programmering. En ledig dag idag i alla fall, skönt. Ska åka in på stan snart, har massa ärenden att göra bland annat växla in pengar till nästa vecka, spännande. Sedan blir det hem och kolla på det nya köket och möjligen göra färdigt min rapport, det skulle ju vara skönt i alla fall kan jag lova.

Nä nu ska jag vara snäll med LenaPena och hänga upp hennes tvätt och plocka ur diskmaskinen innan jag åker härifrån.  

Av sarakarolina - 5 maj 2008 17:08

Idag har jag varit med min älskade vän Lina. Det blev en snabb shoppingtur utan något inhandlat (duktigt), innan vi bestämde oss för att sätta oss på torget och mysa i solen. Okej ganska mycket skvaller hann vi med också. Men det blir liksom mycket att ta igen när vi inte är med varandra lika ofta längre. Manligt sällskap fick vi också de sista tio minutrarna.

En tur till farmor har jag hunnit med idag också, fika på balkongen och även där skvallra lite granna. Sedan har jag handlat med mamma och pappa och städat garderoben så nu finns det plats för massa nya kläder haha :) Får nog bli en shoppingdag denna vecka alltså, eller så shoppar jag inte loss och sparar mina pengar (as always). 

Imorgon händer inte så mycket roligt direkt, skola och jobb. Onsdag däremot är jag ledig från skolan, sköönt. Fast dock har jag några ärenden på staden att göra. En ny vecka är här, mycket som ska hinnas med men samtidigt mycket ledig tid, skönt det med. 


Träna glosor med Ovido